Најнови вести

Соопштение

02 декември 2021

Османи на министерскиот совет на ОБСЕ во Стокхолм

02 декември 2021

Османи: Европската перспектива на Западниот Балкан - најсигурна инвестиција во стабилноста на регионот

02 декември 2021

Средба Османи - Донфрид

02 декември 2021

Средба на ЗМНР Исаки со амбасадорот Карлос Исауро Феликс Корона

30 ноември 2021

Средба на ЗМНР со новоименуваниот вонреден и ополномоштен амбасадор на Малезија за Република Северна Македонија, со седиште во Будимпешта, Н.Е. Франциско Мунис

30 ноември 2021

Инфо сесија на Фондот за Западен Балкан

26 ноември 2021

Османи – Линхарт: Реафирмирана силната и конзистентна австриска поддршка на европските интеграции на Северна Македонија

18 ноември 2021

Заокружување на работната посета на Османи на Брисел

17 ноември 2021

Средба Османи-Вархеји во Брисел

17 ноември 2021
Страница 1 од 45